Ambasadori Takada zhvillon një takim kortezie me Kryetarin e Kuvendit Sh.T.Z. Gramoz Ruҫi

2021/1/13
 
     


 

Më datë 11, Ambasadori Takada zhvilloi një takim kortezie me Kryetarin e Kuvendit Sh.T.Z. Gramoz Ruҫi

 

 Ambasadori Takada e falënderoi Kryetarin Ruҫi për vizitën e tij në Japoni dy vjet më parë dhe tha se do të donte të përfitonte nga çdo mundësi për të kontribuar në forcimin e mëtejshëm të marrëdhënieve mes Japonisë dhe Shqipërisë.

 

 Kryetari i Kuvendit SH.T.Z. Ruҫi shprehu mirënjohjen e tij për mbështetjen që Japonia i ka dhënë Shqipërisë dhe shprehu pritshmërinë e tij për zhvillimin e mëtejshëm të marrëdhënieve dypalëshe edhe në fushën ekonomike.