Takimi i Ambasadorit Takada me Kryetarin e Partisë Demokratike Z. Lulzim Basha

2021/7/15


Në 7 korrik, Ambasadori Takada zhvilloi një takim kortezie me kryetarin e Partisë Demokratike, z. Lulzim Basha. Gjatë takimit u diskutua rreth marrëdhënieve dypalëshe Japoni – Shqipëri, marrëdhënieve midis vendeve të Ballkanit Perëndimor dhe sigurisë kombëtare.