Takimi i Ambasadorit Takada me Ministren e Infrastrukturës dhe Energjisë Znj. Belinda Balluku

2021/7/7


Në 5 korrik, Ambasadori Takada zhvilloi një takim me Ministren e Infrastrukturës dhe Energjisë znj. Belinda Balluku. Në këtë takim u diskutua rreth çështjeve të ndryshme mbi sektorin e energjisë në Shqipëri, si dhe për “Projektin për Përmirësimin e Sistemit të Kanalizimeve në Tiranën e Madhe” i financuar nga huaja e Japonisë.