Ambasadori TAKADA dhe homologu i tij shqiptar, Ambasadori TENEQEXHIU vizituan fabrikën Sews Cabind

2021/5/31
Më datë 28 maj, Ambasadori i Japonisë në Shqipëri TAKADA Mitsuyuki së bashku me homologun e tij, Ambasadorin e Shqipërisë në Japoni, Gjergji TENEQEXHIU, zhvilluan një vizitë në fabrikën Sews Cabind.
 
Pasi Z. SCARFALLOTO, menaxheri i fabrikës, u tregoi mbi ecurinë e biznesit, ambasadorët vijuan me vizitën në ambientet e fabrikës.
                   
Ambasadori TAKADA u shpreh gjatë vizitës se e mirëpriste zhvillimin e biznesit të kësaj kompanie dhe do të donte ta mbështeste këtë zhvillim në të ardhmen.