Ceremonia e dhënies së çmimit të vlerësimit nga Ministri i Jashtëm i Japonisë për vitin 2020 për Znj. Reko Dida

2021/3/26


Më 25 mars, Ambasadori Takada organizoi ceremoninë e dhënies së çmimit të vlerësimit  pedagoges së gjuhës japoneze Znj. Reko Dida, në Universitetin Politeknik,. Në këtë ceremoni morën pjesë rektori i Universitetit, Prof. Dok. Andrea Maliqari dhe Prof. Fatmir Vrapi.  Ambasadori Takada  përgëzoi  Znj. Dida për kontributin afatgjatë në promovimin e gjuhës japoneze ne Shqipëri.