Dorëzimi i “Çelësit të Qytetit” nga Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Z. Erjon Veliaj

2020/11/2

Më 23 tetor, Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erjon Veliaj, i dorëzoi Ambasadorit ITO Çelësin e Qytetit në shenjë falënderimi për kontributin e dhënë në forcimin e marrëdhënieve midis Japonisë dhe Bashkisë Tiranë. Ambasadori ITO falënderoi Bashkinë Tiranë për bashkëpunimin në fushën ekonomike dhe atë kulturore. Kryetari Veliaj i shprehu mirënjohjen e tij Ambasadorit ITO për rolin aktiv në forcinim e marrëdhënieve midis Japonisë dhe Bashkisë Tiranë.

*Maskat janë hequr vetëm në momentin e realizimit të fotos.