Ambasadori ITO zhvillon një vizitë lamtumire tek Presidenti Meta

2020/10/30
Më 29 tetor, Ambasadori ITO zhvilloi një vizitë tek Presidenti i Republikës së Shqipërisë, SH.T.Z. Ilir Meta. Ambasadori Ito e falënderoi Presidentin për mbështetjen e ofruar.

Presidenti Meta gjithashtu e falënderoi Ambasadorin Ito për kontributin e tij në shumë zhvillime pozitive mes Shqipërisë dhe Japonisë gjatë detyrës së tij si Ambasador.
 

*Maskat janë hequr vetëm në momentin e realizimit të fotos.