Ambasada e Japonisë në Shqipëri tërheq thirrjen për aplikime për bursën "Undergraduate Students" MEXT 2021

2020/7/15
Për shkak të situatës së pandemisë botërore të COVID-19 dhe masave kufizuese të lidhura me koronavirusin, për fat të keq ftesa për aplikime për bursën MEXT 2021 për “Undergraduate Students”, e postuar në faqen e Ambasadës më 22 qershor, është tërhequr. Ndërsa aplikimet për “Research Students” janë të hapura deri më 14 gusht 2020 në  orën 17:00.

* Ju lutemi vini re se për shkak të COVID-19 mund të ketë ndryshime ose anulim të procesit të rekrutimit në çdo moment.


Due to the global pandemic of Covid-19 and coronavirus-related restrictive measures, unfortunately the call for application for the MEXT 2021 scholarship for “Undergraduate Students” posted on 22nd of June in the Embassy’s website has been withdrawn. While application for “Research Students” is opened by 14th of August 2020 at 17:00.

* Please note that due to COVID-19 restrictions there may be changes or cancellation of the recruitment process at any time.