Zhvillohet Ceremonia e Dorëzimit të Automjetit për Grumbullimin dhe Transportin e Mbetjeve për Bashkinë Kukës

2020/5/28

Më datë 28 maj, në sheshin përballë ndërtesës së Bashkisë Kukës, u zhvillua ceremonia e dorëzimit të një automjeti të ri ISUZU për grumbullimin dhe transportin e mbetjeve për Bashkinë Kukës.
   
 
 
 
 
Gjatë këtij eventi, Ambasadori ITO shprehu pritshmërinë e tij në përmirësimin e sistemit të menaxhimit të mbetjeve në Bashkinë Kukës. Ndërsa Kyetari i Bashkisë z. Gjici, nga ana e tij, shprehu angazhimin për të përmirësuar më tej gjendjen mjedisore në Kukës.