Ambasadori Ito viziton qytetin e Sarandës

2020/3/12

Më datë 9 mars, Ambasadori i Japonisë në Shqipëri SH.T.Z. ITO Makoto zhvilloi një vizitë në qytetin e Sarandës, dhe u takua me Kryetarin e Bashkisë së këtij qyteti, Z. Adrian Gurma.

Gjatë takimit, Ambasadori Ito, shprehu dëshirën për të krijuar marrëdhënie miqësore dhe bashkëpunuese mes Ambasadës së Japonisë dhe qytetit të Sarandës.