Vizita e Ambasadores Yuri Kim në Ambasadën e Japonisë

2020/2/11

Më datë 10 shkurt, Ambasadori i Japonisë SH.T.Z. ITO Makoto pati mundësinë të mirëpresë dhe të shkëmbejë pikëpamje me Ambasadoren e Shteteve të Bashkuara të Amerikës Sh.S.Znj. Yuri Kim, e cila zhvilloi një vizitë kortezie në Ambasadën tonë.

Më pas, dy ambasadorët shijuan ekspozitën e kukullave tradicionale japoneze në ambasadë.