Studentët e bursës “MEXT 2020” vizitojnë Ambasadën

2020/2/4

31 janar – Dy studentë të bursës “MEXT 2020” vizituan zyrat e  Ambasadës së Janponisë në Tiranë. Gjatë vizitës, Ambasadori ju dorëzoi fletën e pranimit në universitetet përkatëse studentëve të kësaj burse, dhe i inkurajoi ata për këtë arritje.