Ambasadori Ito takon Z. Kostandin Shkurti, Zëvendësministër i Arsimit, Sportit dhe Rinisë

2020/2/3


Më datë 30 janar, Ambasadori i Japonisë në Shqipëri Sh.T.Z.  Makoto Ito zhvilloi një takim me Zëvendësministrin Z. Kostandin Shkurti në Ministrinë e Arsimit, Sportit dhe Rinisë.

Ata biseduan mbi pjesëmarrjen e Shqipërisë në Lojrat Olimpike që do të zhvillohen në Tokjo, si dhe bashkëpunimin aktual dhe të ardhshëm në fushën e sportit.