Vizita e Kryetarit të Bashkisë së Beratit në Ambasadën e Japonisë

2020/1/29

Më datë 27 janar, Kryetari i Bashkisë së Beratit z. Ervin Demo mbërriti në Ambasadën e Japonisë ku zhvilloi një takim me Ambasadorin e Japonisë në Shqipëri Sh.T.Z. Ito Makoto.

Kryetari i Bashkisë së Beratit e njohu Ambasadorin Ito me disa projekte të reja, për promovimin e mëtejshëm të turizmit, ndërkohë që Ambasadori Ito diskutoi mbi mundësitë e bashkëpunimit në të ardhmen mes Bashkisë së Beratit dhe Ambasadës