Ceremonia e akordimit të Dekoratës “The Order of the Rising Sun, Gold Rays with Neck Ribbon” Z. Avni Ponari, Konsull i Përgjithshëm Nderi i Japonisë në Tiranë

2020/1/21

 
Më datë 20 janar, Ambasadori i Japonisë në Shqiperi Sh.T.Z. ITO Makoto organizoi një ceremoni në nder të Z. Avni Ponari, Konsull i Përgjithshëm Nderi i Japonisë në Tiranë, të cilit iu akordua Dekorata “The Order of the Rising Sun, Gold Rays with Neck Ribbon”.


 
Në këtë ceremoni  morën pjesë rreth 90 të ftuar, mes tyre edhe Z. Etjen Xhafaj, Zëvendës Ministër për Evropën dhe Punët e Jashtme.


Ambasadori Ito vlerësoi kontributin e Z. Ponari përgjatë viteve.